Monday, March 21, 2011

Asalamualaikum ! nak cite awal awal tak sempat sebab lappy akak bawak gi Tapah . hari tu hangout aku simple gilaa . aku punn tak tahuu pasal ape aku malas gilaa nak bergaya*ececeh macam pandai bergaya kan ? even harituu dah hangout . boring laaaaaaaa . tu lahh pasal hangout lagi . lagi pun cuti skola kann . 

ehh ehh , mahu tahu takk , aku jumpe budak anak wayang . ape name dia aku lupaa lah pulak . ingadkan nak tngkp gamba ngan dia . well , wanita melayu terakhir memang macam nih . pemalu sikit . cara dia pandang mcm "eh , budak ni tak kan tak kenal aku kott , tak kan tak mauu tangkap gamba ngn aku kot ?" hehe . pepandai je kan ? tapi , tuu lah yang aku rasa . Mira kata macam lah dia tuu hensem nak mampuih sampai aku malu bagai nak rakk .


malas nak cite panjang panjang korang tgk je lah gamba gamba nih . even loading gilaa nak mampuih . macam orang kate , gambar menceritakan segala galanya . hek 'eh ? tak nampak pun menipuu . haha .
























paling lama mmg kat nikon centre lah . haha = D
 


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...